اخبار : همایش پیشگیری وکنترل سالک درمراوه تپه برگزارشد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۸ |
همایش پیشگیری وکنترل بیماری سالک با اداره مشارکت آموزش وپرورش درسالن اجتماعات دبستان وحدت اسلامی روستای قره گل ازتوابع بخش مرکزی مراوه تپه برگزارشد.
دراین همایش دکتردوجی سرپرست شبکه ،مهندس حاجیلی دوجی مدیریت آموزش وپرورش ،گرگانلی دوجی بخشداربخش مرکزی ،دهیاران ،شوراها ، دانش آموزان وسفیران سلامت خانوارحضورداشتند.
درابتدای همایش مهندس حاجیلی دوجی گفت:مدارس وآموزش وپرورش ظرفیت خوبی جهت افزایش آگاهی درزمینه پیشگیری وکنترل سالک هستندواز متولیّان برگزاری این همایش تشکّرکرد.
درادامه دکتردوجی گزاشی ازاقدامات انجام شده درزمینه پیشگیری وکنترل سالک ارائه دادندکه ازآن جمله می توان لانه کوبی وطعمه گذاری جوندگان ،اتلاف سگهای ولگردآموزش دانش آموزان ومردم رااشاره نمود.
وی همچنین همکاری دستگاههای اجرایی بویژه بخشداری ،دهیاران وشوراهابا مرکز بهداشت را درزمینه فعالیت های پیشگیری وکنترل ازبیماری سالک خواستارشد.درادامه ایشان نصب توری ،آموزش گروههای آسیب پذیرازجمله والدین کودکان ومبارزه با جوندگان را ازمهمترین راههای پیشگیری ازسالک برشمرد.
درادامه گرگانلی دوجی بخشدار بخش مرکزی ازهمه دهیاران وشوراها خواست با مرکز بهداشت درزمینه مبارزه با سالک همکاری کنند.درادامه برنامه عبدالحلیم غراوی مسئول واحد پیشگیری ومبارزه با بیماری ها آموزش های تخصصی درزمینه بیماری سالک ازجمله مخزن ،عامل وناقل بیماری وعوامل مستعدکننده بیماری به حضّارارائه داد.
همچنین درحاشیه این همایش به شرکت کنندگان تولیدات آموزشی واسپری دافع حشرات توزیع وروش استفاده نیزآموزش داده شد.

دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1646 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 117 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 29076622 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 30025 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق