اخبار : رایزنی های مستمر کشوری برای تامین منابع پروژه های سلامت استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |

بدنبال پیگیری مصوبات دیدار استاندار گلستان با معاون اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه به همراه قائم مقام با دکتر نمکی معاون اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشوردیدارکردند.
دراین دیداردکتر تربتی نژاد بر تامین و ترمیم منابع اعتبارات جاری دانشگاه بخصوص منابع آموزشی تاکید کرد وافزود: لزوم توجه ویژه به حوزه سلامت استان بالاخص جایگزینی بیمارستان های مستهلک با توجه به فرسوده بودن بیمارستانها امری ضروری به نظر می رسد.
دکتر فاضل رییس دانشگاه نیزاز نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه به کمبود های حوزه سلامت استان گلستان تقدیر کرد و گفت: با توجه به دیدارهای مستمری که با سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته است خوشبختانه سازمان شناخت خوبی نسبت به نیازهای حوزه سلامت استان دارند که امیدواریم بزودی شاهد اتفاقات خوبی در تامین و ساخت فضاهای درمانی در استان گلستان باشیم .
رییس دانشگاه تصریح کرد :مردم فهیم استان گلستان شایستگی برخورداری از امکانات پیشرفته تر درمانی درحوزه های مختلف را دارند که امیدواریم با نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه این امربزودی میسر شود.
 درین نشست همچنین تامین اعتبارات توسعه مرکز آموزشی درمانی شهید صیاد شیرازی و پیگیری احداث بیمارستان از محل منابع فاینانس نیز پیگیری شد.

دفعات مشاهده: 558 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1723 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 32 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 30092462 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 22599 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق