اخبار اسلایدر صفحه اول : دیدار استاندار گلستان با معاون اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ |
در راستای پیگیری مصوبات سفر ریاست محترم جمهور و آقای دکتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان، طی جلسه ای با آقای دکتر نمکی معاون اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور که با حضور استاندار محترم گلستان، دکتر فاضل رییس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر کبیر قائم مقام رییس دانشگاه برگزار گردید، منابع حوزه های اجرایی استان اعم از سلامت، آب، گردشگری، منابع طبیعی مطرح و مورد پیگیری قرار گرفت.
استاندارگلستان دراین دیدار با عنایت به سیمای سلامت استان و بیماریها و ظرفیتهای موجود بر لزوم توجه ویژه به استان تاکید نمودند. همچنین مقرر گردید اعتبارات جاری دانشگاه ترمیم شده و اعتبار لازم برای جایگزینی بیمارستان طالقانی گرگان از 380 به 600 تخت درنظر گرفته شود. از جمله دستاوردهای دیگر این جلسه تامین منابع توسعه فضای مرکز آموزشی درمانی صیاد شیرازی و پیگیری احداث بیمارستان از محل منابع فاینانس بود.
معاون محترم اجتماعی سازمان برنامه و بودجه ضمن تامین منابع و تخصیص اعتبار برای سال 97-96 تاکید نمودند که در سال آتی حمایت و تامین منابع فضاهای آموزشی درمانی از اولویت های سازمان برنامه بودجه کشور خواهد بود.

دفعات مشاهده: 710 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1972 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 27 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 31341617 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 20711 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق