برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی مدیر::
مقدمه ای بر پدافندغیرعامل::
تعریف پدافند و انواع آن ...::
فرامین رهبر معظم انقلاب::
آشنایی با کلیات پدافندغیرعامل::
پدافندغیرعامل در حوادثی چون::
پدافندغیرعامل در فضای سایبر::
فعالیتهای دبیرخانه::
پدافندغیرعامل درحوزه هسته ای::
تماس با ما::

قال الرضا (علیه السلام):

هر کس نمی تواند کفاره ی گناهانش را بپردازد،

بر محمد و آل محمد(ص)بسیار صلوات فرستد

زیرا صلوات گناهانش را کاملا از بین می برد.

*********************

امام صادق علیه السلام فرمود:

آنگاه که روزه می‏گیری باید چشم و گوش و مو

و پوست تو هم روزه‏دار باشند.«یعنی از گناهان پرهیز کند.»

*********

امام علی (علیه السلام):

همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.

:: اخبار : اولین جلسه کمیته کارشناس و تخصصی پدافند غیرعامل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ |
اولین جلسه کمیته کارشناسی و تخصصی پدافند غیرعامل دانشگاه پیرو دعوتنامه شماره 338386/10/پ گ  مورخه 8/12/96 درتاریخ 13/12/96 درمحل سالن جلسات حوزه ریاست محترم دانشگاه باحضور اعضای محترم ( کارشناسان معرفی شده از سوی معاونتها و واحدهای عضو کمیته اصلی پدافند غیرعامل دانشگاه ) تشکیل گردید .
درابتدای جلسه آقای سجاد پورباقر مسئول هماهنگی و دبیرکمیته پدافند غیرعامل دانشگاه ضمن خوشامدگویی و تقدیر وتشکر ازحضور اعضای محترم حاضردرجلسه درخصوص تشکیل این کمیته و شرح وظایف آن مباحثی رامطرح نمودند ، ایشان عنوان داشتند که این کمیته براساس مصوبه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه که ریاست آن برعهده جناب آقای دکترفاضل ریاست محترم دانشگاه می باشد بعنوان کمیته کارشناسی و تخصصی ذیل کمیته پدافندغیرعامل دانشگاه تشکیل گردیده و مقرراست ان شاا... مباحث و موضوعات مربوط به حوزه پدافند غیرعامل و شرح وبسط آن دراین کمیته کارشناسی شده و برای تصمیم سازی و تصمیم گیری مدیران محترم به کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه ارجاع گردد. ایشان ازعمده ترین وظایف این کمیته برای سال آینده رااینگونه بیان نمودند. 1 تدوین برنامه راهبردی پدافند غیرعامل دانشگاه ، 2 شناسایی و پایش تهدیدات متصور ، 3 شناسایی آسیب پذیریهادرمقابل تهدیدات و برنامه ریزی برای کاهش آسیب هادرحوزه های مختلف 4 تهیه نمایه آموزشی سال 97 پدافند غیرعامل دانشگاه
درادامه آقای دکتردادجو مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی به نمایندگی ازمعاونت درمان دانشگاه بااستقبال از تشکیل کمیته کارشناسی پدافند غیرعامل دانشگاه پیشنهاد کردند جلسات بصورت هردوهفته یکباربرگزارگردد. ایشان گزارشی ازاقدامات اخیر معاونت درمان درخصوص ایجاد تسهیلات ایام نوروزبه حاضرین ارائه نمودند.
پس ازآن دکترنیک پیام و آقای عسگری به نمایندگی از معاونت آموزشی ضمن بیان مطالب و نکات درخورتوجه پیشنهاداتی رانیز مطرح کردند ، ازجمله هوشمند کردن پورتال و وبسایت دانشگاه درراستای آموزش دادن نکات مهم وکلیدی اصول پدافندغیرعامل برای کسانی که به این سایت دسترسی پیدامی کنند ، برگزاری دوره های آموزشی برای همه سطوح دردانشگاه ، موضوع چگونگی ودرست خبررسانی کردن درموضوعات و اتفاقات باحوادث و بلایا و همچنین دراولویت قراردادن موضوع پدافند غیرعامل درکارها ووظایف سازمانی.
پس ازآن آقای مهندس ابراهیمی به نمایندگی از معاونت توسعه مدیریت و منابع و دفترفنی دانشگاه درخصوص ساخت وسازهای دانشگاه درسطح استان و مشکلات موجود دراین خصوص ورعایت مباحث پدافندی درساخت وسازهای جدید دانشگاه براساس اصول مندرج درمقررات ملی ساختمان مبحث 21توضیحاتی دادند.
سپس آقای خسرو کریمی دیگرعضو این کمیته و نماینده معاونت بهداشتی ، باابراز خوشحالی و خشنودی ازجدی گرفته شدن موضوع پدافند غیرعامل دانشگاه ، ضمن ارائه آمارهای متعدد ازشاخصهای ارزیابی درمدیریت ومواجهه بابحران ها وبلایا درکشورمان اظهارداشتند ، بیمارستانهای استان ما حداکثرتا 50درصد ظرفیت درزمان بحران آمادگی ارائه خدمات رادارند.ایشان گفتند استان گلستان به مراتب آسیب پذیرتراز استانهایی است که درآن بحرانهایی همچون زلزله به وقوع پیوسته است . به عنوان نمونه بارش باران چند ساعته درسال گذشته بیشتربیمارستانهای مارادرگرگان دچارخسارت کرده بود.
درادامه دیگراعضای جلسه خانمها کاظمی ملک محمودی ، خمبه بینی ، مقامی نژاد و آقایان عرب ، کشاورزیان به نمایندگی ازمعاونتها مدیریتهای مربوطه نیز مواردی درخصوص پدافند غیرعامل و ضرورت پرداختن به این مقوله مهم نکات مهمی رابیان داشتند .
درخاتمه جلسه آقای پورباقردبیرکمیته پدافند غیرعامل دانشگاه درجمع بندی جلسه ، سه موضوع رابعنوان مصوبه جلسه مقررکردند که اعضای محترم جلسه ، حداکثرتاپایان وقت اداری روزشنبه 19/12/96 موارد خواسته شده زیررابصورت مکتوب به واحد پدافند غیرعامل دانشگاه ارسال نمایند .
جلسه باذکر صلواتی برمحمد و آل محمد به پایان رسید .

دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3781