با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال 96 و اهمیت تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان بندرگزی و مسافرین در ایام نوروز 97 و به منظور ارتقای سطح آگاهی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بهداشتی ، جلسه ی آموزشی آئین نامه ماد 13 مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برای گروه هدف متصدیان تالارهای پذیرایی ، آشپزخانه های مرکزی ، رستوران ، کبابی ، ساندویچی و جگرکی های سطح شهرستان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندرگز و کارشناسان فنی بهداشت محیط در محل سالن کنفرانس مرحوم دکتر ولیخانی مرکز بهداشت بندرگز برگزار شد .
دکتر علی ساورعلیا سرپست شبکه بهداشت و درمان بندرگز در این جلسه ضمن بیان اهمیت رعایت نکات بهداشتی توسط متصدیان و کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن حساس ، در خصوص چگونگی عرضه ی مواد غذایی سالم و لزوم رعایت بهداشت فردی شاغلین برای حاضرین صحبت کرد .
در پایان پوسترهای عدم استعمال دخانیات و راهنمای شستشوی دستها در بین مدعوین حاضر در جلسه توزیع شد .
دفعات مشاهده: 386 بار |
دفعات چاپ: 45 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر