اخبار : نشست مشترک معاون درمان دانشگاه با مدیرکل امور اتباع استان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ |

نشست مشترک معاون درمان دانشگاه با مدیرکل امور اتباع استان برگزار شد

نشست مشترک دکتر بدخشان- معاون درمان دانشگاه با دهرویه - مدیرکل امور اتباع و امور مهاجرین استانداری گلستان، روز سه شنبه در دفتر آن اداره کل برگزار شد.
در این جلسه که با حضور معاون درمان، رییس اداره هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد معاونت درمان و کارشناسان این حوزه در دفتر مدیرکل اتباع بیگانه استانداری و با حضور وی و کارشناسان آن حوزه تشکیل گردید، مشکلات بیمارستان های استان در زمینه بستری اتباع فاقد بیمه در بیمارستان ها و ناتوانی ایشان  در پرداخت هزینه ها مطرح شد.
مدیرکل اتباع بیگانه استانداری ضمن بیان نکاتی در خصوص تعهدات آن اداره کل در خصوص اتباع دارای مدرک اقامت، پیشنهاد داد دانشگاه برای اتباع گذرنامه ای با نیروی انتظامی هماهنگ نماید.
دهرویه همچنین دستور داد تا راهکارهای رفع مشکل سایر گروه ها در جلسات کفالت آن اداره کل طرح و پیگیری شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 203 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت درمان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق