مدیریت آمار و فناوری اطلاعات : رونمایی از طراحی جدید وب سایت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ |

همزمان با ایام الله دهه فجر، از وب سایت جدید دانشگاه با حضور رییس ، قائم مقام، معاون پژوهشی ، مدیرآمار وفناوری اطلاعات و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه در محل دفتر ریاست رونمایی شد.

در این مراسم دکتر فاضل رییس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت آمار وفناوری اطلاعات و تیم طراحی و اجرای این پروژه،گفت وب سایت یک سازمان شخصیت بیرونی و خروجی آن سازمان را به معرض نمایش خواهد گذاشت و با تکمیل بازنگری مستمر در ساختار و محتوای سایت دانشگاه بر غنای آن افزوده خواد شد.همچنین مدیر آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه گفت:وب سایت جدید مطابق با استاندارهای روز دنیا باز طراحی شده و قابلیت تطابق با مرورگرهای مختلف و دستگاههای نمایشگر را دارد.

سید محسن منصوری دسترسی سریع تر برای مراجعین عمومی ، دانشجویان، اساتید و کارکنان و قابلیت ویرایش بیشتر را از دیگر مزایای وب سایت جدید عنوان کرد و گفت هدف از باز طراحی وب سایت جدید دانشگاه قابلیتهای بیشتر و دسترسی آسانتر به اطلاعات و داده ها برای کاربران می باشد.

وی تسریع کرد از حدود 4 ماه قبل طراحی پوسته جدید سایت آغاز شد و با استفاده از توان فنی کارشناسان نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و اعمال نظرات مسئولین، طرح نهایی اجرا و پیاده سازی شد.

گفتنی است علاقمندان جهت استفاده از وب سایت فوق به آدرس www.goums.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1614 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 90 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 28301921 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 32518 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق