برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی مدیر::
مقدمه ای بر پدافندغیرعامل::
تعریف پدافند و انواع آن ...::
فرامین رهبر معظم انقلاب::
آشنایی با کلیات پدافندغیرعامل::
پدافندغیرعامل در حوادثی چون::
پدافندغیرعامل در فضای سایبر::
فعالیتهای دبیرخانه::
پدافندغیرعامل درحوزه هسته ای::
تماس با ما::

قال الرضا (علیه السلام):

هر کس نمی تواند کفاره ی گناهانش را بپردازد،

بر محمد و آل محمد(ص)بسیار صلوات فرستد

زیرا صلوات گناهانش را کاملا از بین می برد.

*********************

امام صادق علیه السلام فرمود:

آنگاه که روزه می‏گیری باید چشم و گوش و مو

و پوست تو هم روزه‏دار باشند.«یعنی از گناهان پرهیز کند.»

*********

امام علی (علیه السلام):

همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.

:: اخبار : دومین جلسه کمیته پدافندغیرعامل دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ |

دومَین جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی گلستان درتاریخ 28/9/1396 درمحل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه و باحضور آقای دکترفاضل ریاست دانشگاه ، آقای تجری سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری بعنوان مدعو تشکیل گردید.

درابتدا آقای سجاد پورباقر مسئول هماهنگی ودبیر کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه ضمن خوشامدگویی به اعضای محترم کمیته و مهمانان گرامی این جلسه ، تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشورراناشی ازتدبیر ودرایت مقام معظم رهبری دانسته و بیان داشتند آموزش و فرهنگ سازی این موضوع مهم برعهده کمیته ها وتشکیلات مربوط به پدافند غیرعامل دستگاهها بوده تا مردم ونظام درمواقع حوادث و بلایا و تهدیدات احتمالی دشمن کمترین آسیب و خسارت رامتحمل شوند .

سپس آقای تجری سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گلستان طی سخنانی دراهمیت موضوع پدافندغیرعامل عنوان داشتند : باتوجه به شکل وانواع جدیدتهدیدات دشمنان که ناشی از کینه و عداوت پایان ناپذیر آنان نسبت به نظام و ملت شریف ایران است مانیز باید با توجه به نوع تهدیدات جدید دشمنان ، درقالب دفاع وپدافند غیرعامل درتمام مباحث مربوط به پدافند بخصوص دربخش سلامت و زیستی خودرا آماده کرده وآمادگی مستمر را با آموزشهای لازم دربین آحاد مردم بوجود آوریم . ایشان درپایان سخنانش ضمن تقدیر و تشکر ازواحد پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی که تعامل بسیار خوب ونزدیکی را بااداره کل برقرار نموده اند خواست که جلسات کارگروه استانی بهداشت ، سلامت و بیولوزیک رانیزپیگیری نموده و تشکیل دهند.

سپس دکترفاضل ریاست دانشگاه بعنوان رئیس کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه ضمن خیرمقدم وتشکر از مهمانان وحاضرین درجلسه بابرشمردن ضرورت آموزش برای همه سطوح مدیریتی ، کارمندان و تاسطح مردم عادی جامعه برای این امر مهم و حیاتی و درس گرفتن ازحوادث و بلایای اتفاق افتاده ازجمله انفجارمعدن زمستان یورت آزادشهر تأکید نمودند یکی ازراههای اصلی پاسخ دربرابر حوادث وبلایا بحث شناسایی مخاطرات و برنامه ریزی جهت مقابله به موقع و موءثرباآنها ایجاد آمادگی و هماهنگی های لازم درمدیریت بحران است که می تواند موجبات کاهش خسارات و تلفات رابه همراه داشته باشد. لذا ایجاد سیستم مدیریت هماهنگ و ازپیش تعیین شده درقالب ics  دانشگاه وتشکیل کمیته های تخصصی ذیل کمیته دانشگاهی پدافندغیرعامل راضروری دانسته و آنرا جزو مصوبات این جلسه کمیته اعلام نمودند .

دراین جلسه گزارشی نیز اززلزله اخیر درغرب کشور ارائه گردید. درادامه اعضای کمیته پدافند غیرعامل ازجمله دکترهنرور معاون تحقیقات و فناوری ، دکترعارف نیا معاون بهداشتی ، دکترکمال غریبی رئیس مرکزمدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی و دکتردادجو مدیردرمان دانشگاه نکات مهم وارزشمندی رادرخصوص ضرورت ایجاد تشکیل ستاد بحران بافرماندهی واحد درسطح استان و آموزش بیشترمدیران و همچنین بهره گیری ازفعالیتها و تلاشهای صورت گرفته درگذشته درمعاونت بهداشتی و مرکزمدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی و دیگر واحدهای زیرمجموعه دانشگاه بیان داشتند.

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3768