برگشت به دانشگاه علوم پزشکی گلستان
خیرین::
معرفی مجمع خیرین سلامت::
دفتر مجمع خیرین سلامت::
اخبار مرتبط با مجمع خیرین::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::
حدیث
امام موسی کاظم (ع)  می فرمایند

خداوند در زمین بندگانی دارد که برای برآوردن نیازهای مردم می کوشند ، اینان ایمنی یافتگان روز قیامتند

اخبار مهم
اهم اقدامات مجمع خیرین سلامت در سطح استان

:: دفتر مجمع : جلسه ساخت بیمارستان شهرستان گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ |
جلسه ساخت بیمارستان 96 تخته خوابی شهرستان گمیشان و کمبود تجهیزات و نیروی انسانی درمانگاه تخصصی و کمبود های اورژانس های بین جاده ای این شهرستان با حضور فرماندار محترم شهرستان گمیشان جناب آقای امیر شیر توماج ، مدیر محترم شبکه شهرستان ، امام جمعه محترم حاج آخوند گلدی نبوی نژاد ،رئیس شورای خیرین سلامت شهرستان و آقای علی بزرگمهر مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان گلستان در دفتر جناب آقای دکتر فاضل ریاست محترم دانشگته علوم پزشکی استان گلستان و   تیم کارشناسی دانشگاه جناب آقای دکتر غلامی مدیر محترم برنامه ریزی ، هماهنگی و امور حقوقی و دکتر آقاپور مدیر محترم بودجه پیرامون تحویل زمین تهیه شده جهت ساخت بیمارستان 96 تختخوابی آن شهرستان مورخ 96/10/23 تشکیل شد.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی - مجمع خیرین سلامت استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.046 seconds with 1013 queries by yektaweb 3604