صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده بهداشت برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |

جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده بهداشت  برگزار شد

هشتمین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده بهداشت  و دومین جلسه در نیمسال اول97-96  روز یکشنبه 1396/10/17 در دفتر ریاست محترم دانشکده و با حضور رییس دانشکده، مدیر ستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده، استاد مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر و کارشناس مسئول امور دانشجویان شاهدوایثارگر برگزار گردید. در این جلسه وضعیت آموزشی تمامی دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده توسط استاد مشاور محترم دانشجویان تشریح گردید. همچنین مقرر گردید کلاس تقویت بنیه علمی و رفع اشکال با نظر استادمشاور محترم و تایید ستادشاهد برای دانشجویان متقاضی از سوی آموزش دانشکده برگزار و گزارش آن به ستادشاهد دانشگاه ارسال گردد.

دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان