اخبار : جلسه پرسش و پاسخ مدیریت شبکه رامیان باکارکنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
جلسه  پرسش و پاسخ با حضور دکتر سعیدی سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید.دکترسعیدی هدف از این جلسات را فرصتی مناسب برای  شناخت مشکلات همکاران و حل سریع تر آن عنوان نموده و درادامه به سوالات مطرح شده درزمینه های مختلف فنی و پشتیبانی  پاسخ داد.
دکترسعیدی ضمن تاکید براینکه دغدغه اصلی دانشگاه در درجه اول پرداخت مطالبات پرسنلی و بخصوص اضافه کار و پرداخت مبتنی بر عملکرد (بهبر) است گفت:انشالله خبرهای خوبی در این ماه خواهید شنید.
در ادامه پرسنل به صورت رو در رو مشکلات درخواست های خود را در حضور مدیریت مطرح کردند.عمده این سوالات در خصوص نحوه پرداخت اضافه کار و بهبر،حق مهد،ماموریت و حق فنی ،کمبود تجهیزات،کمبود فضا در مراکزخدمات جامع سلامت شهری و روستایی  و همچنین خلا خدمات رفاهی و تفریحی بود.

دفعات مشاهده: 535 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1834 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 42 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 30726029 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 21689 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق