برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
دفتر پژوهش در آموزش::
دفتر برنامه ریزی درسی::
دفتر ارزشیابی::
کمیته دانش پژوهی آموزشی::
دستیاران جدید الورود::
دفتر استعدادهای درخشان::
المپیاد علمی دانشجویی::
کمیته مشورتی دانشجویی::
جشنواره شهید مطهری::
همایش آموزش علوم پزشکی::
نوآوری های آموزش پزشکی (فرآیندهای آموزشی جشنواره شهید مطهری)::
واحد آموزش مجازی::
آیین نامه ها::
کتابخانه EDC::

کارگاه دستیاران بالینی جدیدالورود
:: جلسه داوری فرایندهای آموزشی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی شهید مطهری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ |

برگزاری جلسه داوری فرآیندهای آموزشی یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه:

جلسه  داوری فرایندهای آموزشی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی شهید مطهری ،ساعت 8:30 روز دوشنیه 18 دی ماه 1396 در محل دفتر معاونت محترم آموزشی دانشگاه با حضور مدیر  مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ،مسئولین دفاتر و  اعضای کمیته علمی داوری  برگزار گردید.
  فرایندهای آموزشی ارسالی از دانشکده های مختلف به دبیرخانه درون دانشگاهی جشنواره در کمیته داوری طرح و مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت بر اساس چک لیست وزارت متبوع توسط اعضا کمیته داوری امتیاز دهی شدند و  از هر حیطه یک فرایند بعنوان فرایند برتر دانشگاهی ( براساس احراز امتیاز بالاتر) انتخاب گردید.

1. اطلس جامع جراحی ایران
  2. تاثیر  همزمانی ترسیم شکل و مطالعه بر یادگیری آناتومی در دانشجویان علوم پزشکی
  3. طراحی گایدلاینهای آموزشی کودکان به صورت اپلیکیشن موبایل و بررسی اثربخشی آن در کارورزان کودکان
  4. ارائه درس اصول مسمومیت ها و گیاهان دارویی بر اساس آموزش پاسخگو