صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پیراپزشکی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ |

دومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی در نیمسال دوم96-95 برگزار شد

دومین جلسه  شورای اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پیراپزشکی در نیمسال اول تحصیلی97-1396 مورخ 1396/10/09 در محل دفتر ریاست  دانشکده،با حضور رییس دانشکده، دبیرستادشاهدوایثارگر، معاون آموزشی دانشکده، اساتیدمشاور دانشجویان و کارشناس مسئول امور دانشجویان شاهدوایثارگر  دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه، وضعیت آموزشی دانشجویان در نیمسال دوم تحصیلی 97-96 بررسی و همچنین بر تشکیل کلاس های تقویت بنیه علمی و رفع اشکال در موارد مورد نیاز برابر نظر اساتیدمشاور محترم تاکید گردید.

دفعات مشاهده: 110 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان