مدیریت آمار و فناوری اطلاعات : ارتقاء منابع سخت افزاری سرورهای مرکزی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: عملیات ارتقاء منابع سخت افزاری سرورهای دیتا سنتر دانشگاه انجام شد.
محسن منصوری تصریح کرد: با توجه به تکنولوژی مجازی سازی سرورها، بهینه سازی و ارتقاء منابع سخت افزاری سرورها جهت افزایش تعداد ماشین های مجازی (سرورهای مجازی)، موجب ایجاد صرفه جویی 70 درصدی هزینه های راه اندازی به ازای هر سرور شده و با توجه به ارتقاء صورت گرفته بستر موجود به دوبرابر وضعیت فعلی ارتقاء یافته است.

وی اظهار داشت: منابع سخت افزاری ارتقاء یافته در مرکز داده دانشگاه شامل: تجهیزات ذخیره سازی و پردازشی اطلاعات و تجهیزات ارتباطی بین سرورها می باشد.
وی گفت: اجرای این پروژه با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
گفتنی است تکنولوژی مجازی سازی  سرور باعث شده تا از ظرفیت یک سرور فیزیکی که در گذشته فقط جهت نصب و راه اندازی یک نرم افزار یا سامانه استفاده می شد  برای ایجاد چندین سرور ، سامانه و نرم افزارهای مختلف استفاده شود که این امر شامل مزایای بسیاری از جمله صرفه جویی در هزینه ها می باشد.

دفعات مشاهده: 88 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1654 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 109 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 25692342 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 44411 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق