صفحه اصلی::
فیلم::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گلستان::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۶ |

دومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی  در نیمسال اول 97-96برگزار گردید.

این جلسه در ساعت 10:30 صبح روز شنبه مورخ 1396/09/25 در محل دانشکده دندانپزشکی با موضوع بررسی آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در طی نیمسال اول تحصیلی 97-96 برگزار شد. این جلسه با حضور ریاست محترم دانشکده، دبیرستاد شاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده و اساتیدمشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر، کارشناس آموزش دانشکده دندانپزشکی و کارشناس مسئول ستاد امور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشگاه برگزار گردید.

دراین جلسه گزارشی از آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان و اقدامات اساتید مشاور محترم ارائه گردید. همچنین گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان در طی نیمسال جاری توسط آموزش دانشکده مطرح و پیشنهادات لازم توسط اعضای جلسه ارائه و مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3638