پیام خود را بنویسید

اخبار معاونت غذادارو : برگزاری کارگاه اصول نمونه برداری در معاونت غذا و دارو

 | تاریخ ارسال: 1396/9/26 | 
 برگزاری کارگاه اصول نمونه برداری در معاونت غذا و دارو

در تاریخ 25/9/96 کارگاه اصول نمونه برداری در صنایع غذایی از دوره های مصوب دارای امتیاز بازآموزی برای کلیه بازرسین کنترل مواد غذایی در سطح استان با تدریس آقای دکتر سید مهدی جعفری با تخصص دکتری مهندسی فرایند در صنایع غذایی و دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار گردید.
در این کارگاه مباحثی اعم از تعاریف بازرسی، روشهای نمونه برداری صحیح و قابل تعمیم به محموله های غذایی، ویژگیهای یک بازرس دقیق، حد قابل پذیرش تعداد نقصهای در نمونه برداریهای مواد غذایی و نحوه اتخاذ تصمیم در خصوص محموله های معیوب توسط مدرس محترم ارائه گردید. گفتنی است این کارگاه برای اولین بار با مفاهیم فوق در استان برگزار گردیده است. 


 

دفعات مشاهده: 380 بار   |   دفعات چاپ: 129 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5959 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 698 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2769753 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 76013 بازدید