اخبار : بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه احداث اورژانس مرکز آموزش درمانی پنجم آذر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |

آقای دکتر نعیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه در حال احداث اورژانس پنج آذر بازدید بعمل آوردند. در این بازدید که مدیران دفتر منابع فیزیکی، مالی و کارشناسان مربوطه نیز حضور داشتند وضعیت حال حاضر پروژه مورد ارزیابی قرار گرفت و در ادامه پیمانکار از روند پیشرفت فیزیکی و مشکلات در اجرای آن توضیحاتی را دادند.
در ادامه آقای دکتر نعیمی در جلسه ای که با حضور پیمانکار و مدیران بیمارستان و تیم کارشناسی برگزار گردید اعلام داشتند که با توجه به حساسیت های موجود این پروژه یکی از مهمترین اولویتها درمانی استان محسوب می گردد و لازم است هماهنگی های لازم به منظور تامین منابع مالی از راههای مختلف و تعیین تکلیف ادامه قرارداد در اسرع وقت صورت پذیرد و پیگیری این امر نیز بعهده مدیر دفتر منابع فیزیکی دانشگاه می باشد.

دفعات مشاهده: 338 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences