صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : نخستین گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای استان گلستان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۱ |

نخستین گردهمایی بزرگ دانشجویان شاهد و ایثارگر گلستان برگزارشد

نخستین گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای استان گلستان به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر و یاد و خاطره ۶۸ شهید دانشجوی استان گلستان برگزار شد.

این مراسم با حضور سیدمحسن رحیمی مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فدا حسین محمدی مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، علی اصغر طهماسبی معاون استاندار گلستان و علی اصغر فاضلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد.

شایان ذکر است این گردهمایی در عصر روز دوشنبه 20 آذرماه به میزبانی سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران گلستان و در سالن ولایت اداره کل تبلیغات اسلامی با حضور پرشور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی گلستان، جامع گلستان، کشاورزی و منابع طبیعی  و دانشگاه آزاد واحد گرگان برگزار و از نخبگان شاهد و ایثارگر تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است در این مراسم از تعداد 10 نفر از دانشجویان نخبه شاهدوایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گلستان در رشته های مختلف تحصیلی تقدیر شد.

Shohada 1Shohada 1

Shohada 1

دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code