صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : همایش دانشجویان شاهدوایثارگردانشگاه علوم پزشکی گلستان در3/8/1395برگزار شد ::

همایش سالانه دانشجویان شاهدوایثارگردانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد

همایش سالانه دانشجویان شاهدوایثارگر دانشگاه در تاریخ29/8/1396 در محل تالار شهید آوینی حوزه ریاست دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه؛ مدیرکل سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران استان؛ اعضای شورای ستادشاهدوایثارگر دانشگاه؛ اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر و حضور پررنگ دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار گردید.

در ابتدای این همایش، گزارشی از فعالیتها وخدمات دفترستاد و وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهدوایثارگر توسط دبیرستاد ارائه گردید. سپس ریاست محترم دانشگاه و مدیرکل محترم سازمان بنیادشهید و حاج آقای حسینی کوهستانی مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.

دانشجویان نیز در بخش پرسش و پاسخ خواسته ها و مشکلات خودرا در زمینه های مختلف آموزشی و رفاهی با اعضای شورای ستاد مطرح نمودند.

همچنین در این جلسه تعداد 31 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر موفق در زمینه آموزشی مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند.
همچنین در این جلسه آقای دکتر فاضل رییس دانشگاه گفت ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از تلاش های دانشجویان شاهدوایثارگر در زمینه کسب علم و دانش اعلام نمودند دانشگاه آمادگی دارد در زمینه پیشرفت علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر همه امکانات و لوازم مورد نیاز را فراهم نماید.
همچنین در این جلسه آقای فاضلی مدیر کل بنیاد شهیدو امورایثارگران استان گلستان ضمن تشکر از همکاری بسیار خوب دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بنیادشهید و بویژه در اعمال سهمیه استخدامی ایثارگران در جذب نیروهای جدید و همچنین تشکر از اساتید مشاور و ستادامور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشگاه طی سخنانی خطاب به دانشجویان بیان داشت: لازم است دانشجوی عزیز در کنار تحصیل علم به معرفت و خودسازی معنوی و کسب فضایل اخلاقی و انسانی اهتمام داشته باشند.
در ادامه نیز اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر به بیان نقطه نظرات و توصیه های خود در جلسه پرداختند.

دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان