اخبار : کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان علی آباد کتول برگزارشد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان علی آباد کتول در سال جاری با حضور فرماندار،مدیر شبکه بهداشت و درمان،مسئول دبیرخانه مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گلستان و اعضای کارگروه  و کارشناسان بهداشتی در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
دکتر مقسمی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تشکر از همکاری و مساعدت اعضای کارگروه بیاناتی را در راستای دستور کار جلسه و مصوبات جلسه پیشین بیان داشت.
وی همچنین تصریح نمود نظر به گستردگی موضوعات مرتبط با کارگروه سلامت و امنیت غذایی و نقش و تاثیرگذاری هر یک از دستگاههای عضو کارگروه در راستای اهداف مورد نظر خاطر نشان ساخت دستگاههای عضو کارگروه می توانند موضوعات مرتبط با حوزه سلامت و امنیت غذایی را به دبیرخانه کارگروه ،مستقر در شبکه بهداشت و درمان ارسال تا در دستور کار کارگروه قرار گیرد همچنین خواستار پیگیری مصوبات و اجرایی شدن آن بمنظور پیشگیری از تکرار مصوبات شد.
در ادامه مصوبات جلسه قبل مطرح گردید و هر یک از دستگاهها در راستای مصوبات مرتبط اقدامات انجام شده و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.
سپس لشکر بلوکی کارشناس واحد پیشگیری  و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان در خصوص بیماری سل شامل اهمیت بیماری،عوامل زمینه ساز ابتلا، عامل، مخزن، راههای انتشار،علائم و نشانه ها،تشخیص بیماری ،مقاومت دارویی و فراوانی و میزان بروز در شهرستان توضیحاتی را ارائه نمود و حدود انتظارات از دستگاهها را بیان کرد.
در ادامه هدایتی فرماندار شهرستان ضمن عرض تسلیت ایام و مناسبت های پیش رو و تشکر از مدیران دستگاهها هدف از کارگروه سلامت را تامین ،حفظ و ارتقاء سلامت و بهداشت و امنیت غذایی دانستند و آن را از مهمترین امور جامعه برشمرد و تصریح نمود اهمیت این موضوع وظیفه ما متولیان امر را سنگین می نماید.
وی همچنین احساس مسئولیت در خصوص سلامت آحاد جامعه و پیگیری مصوبات را خواستار شد و اشاره داشت این امرتعامل بسیار نزدیک کلیه  دستگاههای عضو با یکدیگر و نیز با شبکه بهداشت و درمان شهرستان را طلب می نماید.  در ادامه رهنمودهای لازم در خصوص مصوبات پیشین و موضوعات دستور کار جلسه را بیان داشت.

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1548 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 40 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 20955790 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 29984 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق