اخبار : برگزاری کارگاه آموزشی هپاتیت مدل SHEP در رامیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |

کارگاه آموزشی هپاتیت SHEP در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان رامیان برگزار گردید.بیماری هپاتیت یکی از بیماری های قابل پیشگیری بوده که رعایت موازین بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه توسط مردم باعث کاهش بار بیماری می شود.
در همین راستا جهت آموزش و تربیت مربی ، گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر طبق دستورالعمل کشوری اقدام به اجرای برنامه آموزشی براساس مدل
SHEP(systematic comprehensive Health Education and promotion   Model)جهت گروههای هدف برنامه نمود.

در این کارگاه آموزشی نسبت به آموزش کارشناسان و کاردانان بیماریهای واگیر و مراقبین سلامت اقدام شد. مربیان آموزش دیده براساس کتاب راهنمای آموزشی مدل SHEPدر مناطق تحت پوشش خود بصورت آبشاری اقدام به آموزش عموم جامعه نموده،تا باغث کاهش بروز بیماری در جامعه گردد.

دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1548 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 36 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 20955720 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 30017 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق