اخبار اسلایدر صفحه اول : با جذب سرمایه گذاربخش خصوصی: خدمات تصویربرداری پیشرفته پزشکی با تعرفه دولتی به مردم شریف استان ارایه می شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ |
قرارداد ساخت، تجهیز و انتقال فناوریهای تصویر برداری پیشرفته از جمله سی تی اسکن های مولتی اسلایس، شتاب دهنده خطی و آنژیو گرافی به ارزش بالغ بر 900 میلیارد ریال با سرمایه گزار بخش خصوصی منعقد گردید.
این قرارداد ارزشمند توسط دکتر فاضل رییس دانشگاه با بخش خصوصی درحضور مشاور محترم وزیر بهداشت در امور مشارکتهای اقتصادی در دفترایشان به امضا رسید.
 در این قرارداد سرمایه گذارمکلف گردید تجهیزات فوق را بر اساس سطح بندی و زمان بندی اعلامی از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در شهرستانهای استان نصب و راه اندازی نماید .
 مهمتر اینکه این خدمات با تعرفه دولتی به مردم شریف استان ارایه خواهد شد.

دفعات مشاهده: 551 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1548 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 41 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 20955802 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 29975 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق