اخبار اسلایدر صفحه اول : دیدار دکتر فاضل با معاون رییس جمهوربرای توسعه سلامت در استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱ |
 دکتر فاضل رییس دانشگاه در نشستی صمیمانه با دکتر نوبخت معاون ریاست جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوردر خصوص توسعه حوزه سلامت استان در حوزه های آموزشی ،بهداشتی و درمانی به رایزنی پرداخت و خواستار توجه بیشتر به بخش سلامت در گلستان شد.
در این جلسه تامین کسری سرانه فضای آموزشی دانشگاه وهمچنین کمبود تختهای بستری استان مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت  دستور اصلاح تخصیص بودجه بخش آموزش در شش ماهه دوم، احیای مجدد پروژه بیمارستان 320 تختخوابی و افزایش تختهای آن و همچنین تامین منابع احداث دانشکده دندانپزشکی از جمله دستاوردهای این جلسه عنوان شده است.
 گفتنی است پیش از این نیز موافقت سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اختصاص مبلغ صد میلیارد ریال جهت پروژه بیمارستانی پیشگفت و دویست میلیارد ریال جهت توسعه فضای آموزشی بیمارستان صیاد اخذ گردیده بود.
این جلسه در محل دفتردکتر نوبخت درسازمان برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 769 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1548 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 41 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 20955803 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 29967 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق