صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : نشست توجیهی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی 1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۶ |
جلسه توجیهی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی 95 برگزارشد
جلسه توجیهی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی 1396 در مجموعه آموزشی شادروان فلسفی برگزار شد.
این جلسه در روز دوشنبه 1396/07/24 ساعت 12 و پیرو دعوت قبلی از دانشجویان در روز ثبت نام؛ در محل سالن جلسات دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. در این جلسه دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود در رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف، با مسئولان و پرسنل ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و خدمات ستاد در بخش های مختلف کمک آموزشی،پژوهشی،فرهنگی وفوق برنامه و رفاهی آشنا شدند.
قابل ذکر است در این جلسه دبیرستاد،کارشناس مسئول ستاد و 2نفر از اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر حضور داشتند.
درپایان جلسه نیز به سئوالات و ابهامات دانشجویان در موضوعات مختلف پاسخ لازم توسط مسئولین حاضر در جلسه ارائه شد.

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان