اخبار : راه اندازی سامانه پشتیبان گیری مکانیزه از دیتاسنتر مرکزی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۹ |
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از راه اندازی سامانه پشتیبان گیری خودکار،  جهت حفظ اطلاعات و داده های موجود در دانشگاه خبر داد.
محسن منصوری گفت: یکی از ضروری ترین نیازهای هرسازمان، پشتیبان گیری، جهت حفظ اطلاعات و داده های موجود در سرورهای آن سازمان می باشد، این امر در دیتا سنتر مرکزی دانشگاه، با اعتباری بالغ بر 1 میلیارد و 200 میلیون ریال و با صرف 120 نفر ساعت کار،  انجام شده است.

وی اظهار داشت: در فرایند سیستم بکاپ مکانیزه ، در بازه زمانی تعریف شده و بصورت خودکار و بدون دخالت انسانی، ازاطلاعات و داده های سرورهای فیزیکی و مجازی موجود در دیتاسنتر مرکزی دانشگاه، فایل پشتیبان تهیه می شود.
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه به اهمیت نگهداری از Backup های گرفته شده اشاره کرد و افزود: فاز دوم این سامانه که از فایل پشتیبان فاز اول، فایل پشتیبان دیگری را در مکانی دیگر ذخیره می کند، به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
لازم به توضیح است: داده ها و اطلاعات هر سازمان یکی از پر اهمیت ترین بخشهای آن سازمان، می‌باشد که همواره حفاظت از آنها به دلیل رشد روز افزون و خطرات ناشی از انهدام و از دست دادن آنها، بسیار با اهمیت می باشد. برای این منظور هر سازمان نیاز به روشها و استانداردهایی دارد تا بتواند در مواقعی که به هر دلیل اطلاعات از بین می روند، آنها را بازیابی کرده و سازمان را در مسیر عادی خود قرار دهد .
در این راستا، تهیه  Backup
از اطلاعات سرورها،  نیاز به تکنولوژی هایی از جمله پشتیبان گیری خودکار دارد تا اطلاعات از بین رفته در حداقل زمان  ممکن بازیابی شده  و سازمان،  در برابر خطرات، ایمن گردد.

دفعات مشاهده: 163 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1536 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 51 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 19787118 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 24751 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق