برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

فیلم سلامت

پایگاه خبری وبدا گلستان

سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار
سامانه مدیریت یکپارچه اموزش (ایده)
پورتال مرکز مدیریت بیماریها
سامانه رشد
:: بهبود تغذیه جامعه : تهیه وتوزیع بذر سبزیجات در مراکز خدمات جامع روستایی شهرستان ترکمن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت ترکمن به مناسبت روزجهانی غذا در سال جاری با شعار (( تغییر روند مهاجرت در آینده، سرمایه گذاری روی امنیت غذایی))در جهت ترویج ایجاد باغچه سبزیکاری در منازل خانوارهای روستایی مبادرت به تهیه وتوزیع بذر سبزیجات در مراکز خدمات جامع روستایی نموده است. این برنامه با  اجرای کلاسهای آموزش عملی کاشت سبزیجات بویژه برای افرادی که برای اولین بار تمایل به ایجاد باغچه سبزیکاری در محوطه منازل خود دارند توام می باشد. هدف از اجرای این برنامه افزایش دسترسی به سبزیجات واصلاح الگوی مصرف غذا در بین مردم می باشد.   سبزیجات نقش بسیار مهمی درجهت پیشگیری وکنترل  بیماریهای متابولیک مانند دیابت ، فشارخون ، سرطانها و... دارد.

دفعات مشاهده: 292 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3752