:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : در راستای تکریم مقام سالمندان عزیز از سالمندان بیمار بستری در بیمارستان امیر المومنین کردکوی عیادت شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |

به مناسبت هفته سالمندان  و در راستای اهداف و برنامه های دو اداره بهداشت و بهزیستی از سالمندان بستری در بخش های داخلی - قلب - ccu , ... بیمارستان امیر المومنین در شهرستان کردکوی عیادت گردید.در این دیدار که با حضور مسئولین دو اداره بهداشت و بهزیستی انجام شد ضمن عیادت و دلجویی از سالمندان محترم بستری ، در خصوص اهداف و خدمات  در دو اداره نیز توضیحاتی جهت بیماران ارائه شد."

دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 904 queries by yektaweb 3474