:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : شورای سالمندی در شهرستان کردکوی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |

به مناسبت هفته سالمندان  و در راستای تکریم مقام و منزلت سالمندان شورای سالمندی در شهرستان کردکوی با حضور ادارات ذیربط برگزار گردید.در این جلسه که در مکان سالن اجتماعات مرکز بهداشت کردکوی با حضور مسئولین ادارات ذیربط و نماینده فرماندار محترم برگزار شد ضمن ارج نهادن به مقام و منزلت سالمندان  از کلیه سازمان  و ادارات در خصوص اقدامات قابل انجام جهت سالمندان گزارش عملکرد خواسته شد. برگزاری شورای مناسب سازی با حضور مرکز بهداشت در شهرستان  و اخذ مجوز تاسیس خانه سالمندان از مصوبات این جلسه بوده است..

دفعات مشاهده: 16 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.051 seconds with 904 queries by yektaweb 3474