برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS
بخش های پاراکلینیکی::
آرشیو اخبار::
واحدهای اداری- پشتیبانی::
بهبود کیفیت و اعتباربخشی::
آموزش بیماران::
راهنمای مراجعین::
برنامه درمانگاه تخصصی

سامانه نظارت بر تعرفه

گاهنامه فرهنگی بیمارستان

آخرین مطالب بخش
:: بازدید بمناسبت روز پرستار
:: برگزاری کمیته های شهریور و مهر ماه
:: برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی و دارو ودرمان و اورژانس
:: برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی
:: شهادت امام جواد(ع)
:: آرشیو اخبار : برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی و دارو ودرمان و اورژانس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۹ |
کمیته های بهداشت محیط و حفاظت شغلی و دارو ودرمان و اورژانس بیمارستان با حضور آقای اسماعیلی مدیر داخلی بیمارستان, اعضاء کمیته در روز سه شنبه مورخ 96/06/28 در دفتر مدیریت برگزار گردید. در ابتدای جلسه حصاری مسئول بهداشت محیط بیمارستان و دبیر کمیته به پیگیری مصوبات جلسه قبل پرداخته و دستور جلسه را قرائت نمودند. در ادامه جلسه دیگز اعضای کمیته ها هر یک به پیگیری مصوبات قبل خود پرداختند.در انتهای جلسه آقای اسماعیلی بر لزوم ساماندهی فرایند فعالیت در بخشهای بیمارستان تاکید نموده و نکاتی را برای اعضاء کمیته ارائه نمودند. در پایان پس از بحث و تبادل نظر در خصوص دستور جلسه، مصوباتی جهت اجرا به تصویب اعضاء کمیته رسید.

دفعات مشاهده: 185 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

emamreza-hosp

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان بیمارستان سوانح سوختگی امام رضا(ع) خانببین

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3638