اخبار اسلایدر صفحه اول : معاون بهداشتی وزیر بهداشت: طرح نظام ارجاع پشتیبان بیمار است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرای طرح نظام ارجاع سلامت گفت: این طرح پشتیبان بیمار است و آنها را هدایت میکند تا مسیر درست درمان را طی کنند و ازخدمات بدرستی استفاده کنند

دکترعلیرضا رئیسی صبح امروز در جلسه هئیت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان اظهار داشت: یکی از کارهای اساسی که اکنون در کشور مشکل داریم پرونده الکترونیک واقعی است و این سامانه‌ها می‌تواند جزء آن باشد تا پرونده الکترونیک واقعی را طراحی کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به وضعیتی که در بهداشت و درمان داریم باید سیستمی دنبال کنیم که متناسب با وضعیت کشور ما باشد و با قدرت و شجاعت طرح نظام ارجاع الکترونیک آغاز شده و آینده خوبی خواهد داشت و باید به مشکلی که در گام بعدی با آن رو به رو هستیم، توجه شود.

دکتررئیسی تاکید کرد: نظام ارجاع تنها مربوط به حوزه درمان نیست بلکه باید همه حوزه‌های دانشگاه در کنار یکدیگر قرار گیرد تا به نتیجه برسد.

وی  یاد آور شد: نظام ارجاع یک نظام هدایت بیمار است و به بیمار کمک می‌کند در مسیر درست درمان قرار گیرد و قضاوت بر طرح ارجاع الکترونیک در 45 روز زود است اما باید در اجرا به خدماتی که به مردم ارائه می‌شود، توجه شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید رضایتمندی مردم در اجرای این طرح مورد ارزیابی قرار گیرد، افزود: اجرای این طرح براساس سیاست‌های بالادستی انجام می‌شود و این نظام به پرونده‌های الکترونیک واقعی که در این بخش با مشکل رو به رو بودیم، کمک می‌کند.

دکتررئیسی افزود: در کشوری زندگی می‌کنیم که با یک سیستم باز مردم به پزشک مراجعه می‌کنند و این موضوع با توجه به محدودیت‌های مالی کشور هزینه‌آور است و این نظام به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند.

دفعات مشاهده: 393 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1534 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 54 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 19739464 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 31600 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق