برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

فیلم سلامت

پایگاه خبری وبدا گلستان

سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار
سامانه مدیریت یکپارچه اموزش (ایده)
:: سلامت روان : شناسائی خانوارهای دارای بیمار عصاب وروان ودر معرض خطر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۹ |
پیرومصوبات جلسه کمیته پیشگیری از خودکشی شهریورماه مرکز بهداشت شهرستان ترکمن  جهت شناسایی خانواده های در معرض خطر، بازدید درب منزل بیماربی بضاعت اعصاب وروان به اتفاق فرمانداروبخشدار محترم شهرستان وروسای کمیته امداد امام ،بهزیستی وشبکه بهداشت ودرمان در مورخه ۹۶/۷/۵از روستای چپاقلی بعمل آمد .با توجه به نیاز برخی بیماران تحت پوشش برنامه سلامت روان که سرپرست خانوار بوده وتوان کار، حمایت عاطفی ومالی خانواده را نداشته ودر معرض مشکلات وآسیبهای جدی اجتماعی می باشند.در این بازدید کمکهای ادارات به خانواده نیازمند تحویل وبیمار جهت حمایتهای لازم به بهزیستی شهرستان معرفی گردید.از مسئولین محترم خواستار کمک به چنین بیماران بوده وپیگیری های لازم جهت تحت حمایت قرارگرفتن این عزیزان انجام گردید.

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.072 seconds with 1145 queries by yektaweb 3479