برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

فیلم سلامت

پایگاه خبری وبدا گلستان

سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار
سامانه مدیریت یکپارچه اموزش (ایده)
:: مرکز آموزش بهورزی : اطلاع رسانی پذیرش بهورز در روستاهای شهرستان ترکمن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۶ |
 از روز شنبه مورخ ۹۶/۷/۱ اطلاع رسانی عمومی جذب و پذیرش بهورز در روستاهای ترکمن (روستاهای نیازآباد، زابلی محله علیا و سیجوال) توسط مرکز بهداشت شهرستان ترکمن با نصب پارچه نوشته و اطلاعیه پذیرش در اماکن پر تردد آغاز گردید. اطلاع رسانی عمومی با همکاری شورای اسلامی، دهیاران و بهورزان خانه های بهداشت از اول مهرماه سال جاری لغایت ۱۳ مهرماه در ۳ روستای واجد شرایط پذیرش تداوم خواهد یافت و ثبت نام توسط مرکز آموزش بهورزی از تاریخ ۹۶/۷/۱۵ آغاز خواهد شد. در نهایت ۳ نفر (۱ نفر خانم و۲ نفر آقا)  جهت خدمت در ۳ روستای  مورد نیاز شهرستان بعد از آزمون کتبی، مصاحبه وگزینش، انتخاب خواهند گردید.

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.055 seconds with 1145 queries by yektaweb 3479