صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پیراپزشکی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۷ |

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی در نیمسال دوم96-95 برگزار شد.

اولین جلسه  نیمسال اول تحصیلی97-1396 شورای اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پیراپزشکی درتاریخ 1396/06/27 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده،با حضور رییس دانشکده، دبیرستادشاهدوایثارگر، معاون آموزشی دانشکده، اساتیدمشاور دانشجویان و کارشناس مسئول امور دانشجویان شاهدوایثارگر  دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه، وضعیت آموزشی دانشجویان در نیمسال دوم تحصیلی 97-96 و همچنین انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال اول 97-96 بررسی شد.

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.072 seconds with 940 queries by yektaweb 3571