صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : سومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۳ |

AWT IMAGEاولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی  در روز دوشنبه سوم مهرماه 1396برگزار گردید.

این جلسه در ساعت 10 روز دوشنبه مورخ 1396/07/03 در دانشکده دندانپزشکی با موضوع بررسی آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

این جلسه با حضور ریاست محترم دانشکده، دبیرستاد شاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده و اساتیدمشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

دراین جلسه گزارشی از آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان و اقدامات اساتید مشاور محترم ارائه و همچنین برنامه ریزی و ارائه مشاوره های لازم برای پیشرفت تحصیلی دانشجویان شاهدوایثارگر مطرح گردید. همچنینگزارشی از وضعیت انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال اول تحصیلی 97-96 توسط اساتید مشاور ارائه شد.

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.187 seconds with 940 queries by yektaweb 3571