صفحه اصلی::
شبکه بهداشت و درمان::
مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز بهداشتی و درمانی::
فناوری اطلاعات و ارتباطات::
مجمع خیرین سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
بایگانی اخبار::

زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: برگزاری جلسه شورای بهورزی شهریور ماه 97 مرکز بهداشت مراوه تپه
:: گروه مدیریت مرکز بهداشت شهرستان در راستای مصوبات گروه مدیریت مرکز بهداشت استان
:: تبریک مدیریت شبکه بهداشت و درمان مراوه تپه به نیروهای 115 به مناسبت روز فوریت های پزشکی
:: جلسه هماهنگی برگزاری مراسم روز فوریتهای پزشکی در شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری جلسه گروه مدیریت شهرستان مراوه تپه
:: تشکیل کمیته خرید تجهیزات مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه
:: تشکیل کمیته کاهش هزینه ها و صرفه جویی در شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری مراسم جشن روز بهورز در مراوه تپه
:: برنامه های متنّوع هفته بدون دخانیات درمراوه تپه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید ؟
بله
خیر
نظری ندارم

سایت وزارتخانه وسازمانهای دولتی
:: صفحه اصلی : برگزاری کمیته علمی اجرایی فصل تابستان واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس مراوه تپه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۸ |
واحد سلامت نوجوانان و جوانان مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه کمیته علمی اجرایی فصل تابستان را جهت گروه هدف رابطین محیطی برگزار نمود. در این کمیته ضمن ارائه برنامه های جدید واحد نوجوانان و جوانان ،مباحثی پیرامون موضوعاتی با عنوان :  اطلاع رسانی ارجاع نوجوانان دارای مشکل دندانی زیر 14 سال جهت دریافت خدمات رایگان به مطب دندانپزشکی ، 100% نمودن ثبت اطلاعات ارزیابی و پزشکی دانش آموزان  در سامانه ناب ، پیگیری اجرای برنامه مکمل یاری جوانان در پایش های محیطی ، پیگیری برگزاری کلاس های آموزشی پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، ازدواج مناسب و پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی جهت گروه هدف و ارسال مستندات به واحد ستادی و..... ارائه گردید.
دفعات مشاهده: 279 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3755