برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: بهداشت حرفه ای : کارگاه آموزشی عوارض و بیماریهای ناشی از استفاده نادرست سموم و آفت کشها با هدف پیشگیری از خودکشی، سالمسازی محیط کار و محصولات کشاورزی در مرکز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۱ |
AWT IMAGEکارگاه آموزشی عوارض و بیماریهای ناشی از استفاده نادرست سموم و آفت کشها با هدف پیشگیری از خودکشی، سالمسازی محیط کار و محصولات کشاورزی در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان برگزار شد
در جهت ساماندهی فروشگاههای عرضه سموم کشاورزی با هدف پیشگیری از خودکشی ناشی از مسمومیت با سموم ، سالمسازی محیط کار و محصولات کشاورزی ، کارگاه  آموزشی در خصوص خطرات و عوارض استفاده بی رویه و نامناسب و گاهاً عمدی از سموم و دفع آفات کشاورزی، جهت ارتقاء سطح آگاهی فروشندگان سموم کشاورزی با مشارکت فرمانداری، ادارات جهادکشاورزی ، دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان گمیشان برگزار گردید. در این جلسه در زمینه مضرات و خطرات استفاده بی رویه از سموم دفع آفات کشاورزی در بروز مسمومیتها ، بیماریهای مادرزادی، اختلالات ژنتیک، نازایی، اختلالات بیماریهای قلبی عروقی، تنفسی و بخصوص انواع سرطانها ، مقاوم شدن آفات وبیماری ها، اثرات مخرب روی محیط زیست ، آموزش های لازم ارائه گردید و در خصوص استفاده ازمبارزه بیولوژیک وکاهش میزان مصرف سموم شیمیایی ، رعایت فاصله سمپاشی با زمان برداشت براساس دوره کارنس سم مصرفی ، رعایت نکات ایمنی درزمان استفاده از سموم شیمیایی توصیه شد.
گفتنی است سم ماده‌ای است که دارای منشع گیاهی، حیوانی و شیمیایی بوده  و از یک راه خاص و یا راههای مختلف در مقادیر معینی باعث اختلال و یا توقف فعل و انفعالات حیاتی به‌طور موقت یا دائم میگردد . باید بدانیم سم مثل هر دارویی باید فقط در حد لزوم و در موقع ضرورت با روش درست بکار رود، وگرنه بسیار خطرناک بوده و همانطور که آفت ها را از بین می‌برد اگر به مقدار خیلی کم خورده شود (عمدی ،غیر عمدی ) و یا بخار و بوی آن تنفس گردد باعث ناراحتی، بیماری و مسمومیت شده است منجر به مرگ گردد. باقیمانده سموم در آب ، غذا ، گوشت ، ماهی و سایر محصولات غذایی می تواند باعث تجمع سموم در بدن مصرف کنندگان شده و در دراز مدت عوارضی را ایجاد کند . مواجهه شغلی با آن در بین کارگران کارخانجات سازنده سموم و آفت کشها بیشتر به صورت استنشاقی و در کارگران کشاورزی و یا سم پاشی به صورت تماس پوستی بروز می کند.
در بین سموم مسمومیت با قرص برنج طی سال های اخیر روندی افزایشی داشته است. قرص برنج که به نام فسفید آلومینیوم نیز شناخته می شود قرصی است که یک عدد آن قادر است هزاران شته را از بین ببرد. این قرص از خود گاز فسفید تولید می کند و از آن برای جلوگیری از آفت زدگی برنج در انبار استفاده می شود. مسمومیت با این قرص هم از راه استنشاق، هم از راه تماس پوستی و هم به صورت خوراکی اتفاق می‌افتد. مصرف خوراکی آن باعث تهوع، درد معده ، استفراغ، اسهال، تنگی نفس، احساس سرما، عطش ، سر درد، تشنج و کما می شود. اگر در فضای مناسبی حدود 50 تا 100 ppm فسفین آزاد شود استشمام آن خطرآفرین می‌شود. وقتی انسان این قرص را می‌خورد در محیط معده که رطوبت و اسید معده وجود دارد، قرص به سرعت تصعید شده و گاز فسفین آزاد می‌کند که از طریق سلول‌ها جذب می‌شود و به سلول‌های قلبی، ریوی و انتهای عروق سرخرگی( سرخرگ‌های ریز) آسیب وارد می‌کند و به سرعت انسان را دچار اختلالات کبدی، کلیوی، تنفسی، شوک، نارسایی قلبی و افت شدید فشار و کما می‌کند.

دفعات مشاهده: 192 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3731