:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : جشن روز بهورز در شهرستان کردکوی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۹ |

AWT IMAGEدر راستای تکریم و تجلیل از بهورزان عزیز و زحمت کش شهرستان کردکوی به بهانه روز بهورز ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان در مراسمی با شکوه در یکی از تالار های شهرستان کردکوی از چند تن از بهورزان تلاشگر به نمایندگی از کلیه بهورزان تقدیر به عمل آورد .
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شده و پس از ارائه مقاله ای از سوی بهورزان دکتر علیرضا صفایی مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان کردکوی به خیر مقدم پرداختند . ایشان در خلال صحبت های خویش به نقش بهورزان در ارائه خدمت هرچه بهتر به گیرندگان خدمت در سراسر کشور پرداختند و درادامه فرماندار محترم شهرستان کردکوی آقای جمالی به سخنرانی پرداختنه و بهورزان را نیروهایی کار آمد و موثری دانستند که به خاطر مجموع ویژگی های متناسب شغلی و محیطی که دارند و برخورداری از آموزشهای کاربردی ، تبدیل به نیروهای توانمهدی شده اند که در مقایسه با نیروهای برخی دیگر بخش های دولتی و عمومی ، از ویژگی های متمایز و برتری برخوردار هستند . وی افزوداند تعهد ، صبوری و صمیمیت با مردم از ویژگی های مهم بهورزان است و انتظار دارند در ارایه خدمات ، با توجه به شرایط مراجعین و همچنین برخی از محدودیت های کاری ، صبوری در برخورد با افراد را بیش از پیش در نظر داشته باشند .
در ادامه برنامه نیز با برنامه های شاد و متنوع در خدمت مدعوین و بهورزان عزیز بوده و در پایان ار بهورزان نمونه تقدیر و تشکر به عمل آمده و برنامه با صرف نهار به پایان رسید .
دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 904 queries by yektaweb 3461