برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : مراسم بزرگداشت و تقدیر از بهورزان شهرستان در چشمه زاو کلاله انجام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۸ |
به مناسبت روز بهورز، مراسم تجلیل از زحمات بهورزان مرکز بهداشت شهرستان کلاله با حضور جانشین مدیرشبکه و مرکز بهداشت ،تعدادی از بهورزان و مسئولین واحدهای ستادی شهرستان در محل چشمه زاو کلاله برگزار شد.
عابد نوری-جانشین مدیرشبکه ومرکز بهداشت شهرستان کلاله ضمن گرامیداشت روز بهورز ،و تشکر از زحمات بهورزان محترم ، خواستار توجه جدی به مقوله بهداشت در روستاها و خدمت صادقانه و خالصانه به مردم شد.
وی عنوان کرد : بهورز پیام آور عدالت و سلامت پایدار می باشد و بهورزان پیشگامان عرصه سلامت هستند و بهورزان باید با هم دیگر کارکردن را یاد بگیرند عرصه سلامت کار یک نفر نیست باکه تیمی باید انجام شود و نیز باید آموزش را مستمر کنیم و نیروها را توانمند سازیم.
وی گفت:بهورزان کم هزینه ترین و پر ثمرترین عوامل اجرایی در توسعه سلامت،و کاهش هزینه های درمانی در عرصه اقتصاد مقاومتی خانواده ها می باشد.
جانشین مدیر شبکه و مرکزبهداشت نیز در مراسم جشن بهورزی از زحمات بهورزان تقدیر و تشکر نموده و در مورد پیگیری امورات بهورزان توسط نماینده بهورزان در شهرستان و استان خواستار شدند.
این مراسم که در فضایی بسیار دوستانه و در طبعیت برگزار شد با برگزاری مسابقات ورزشی (دارت) و همچنین مسابقات علمی همراه بود.
در پایان مراسم از تعدادی از بهورزان نمونه خانه های بهداشت با اهدای لوح تقدیر و جوایز قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.061 seconds with 1078 queries by yektaweb 3461