برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
فایل آموزشی استرس

آخرین مطالب بخش
:: افتتاح خانه بهداشت کارگری کشتارگاه صنعتی طیور پیدای کلاله
:: پایش از عملکرد کشیک نوروزی مراکز جامع سلامت توسط کارشناس مسئول بهداشت محیط و کارشناسان ستادی کلاله
:: بازدید بهداشتی مدیر شبکه وکارشناسان بهداشت محیط از بقعه متبرکه خالد نبی (ع)
آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

AWT IMAGE ۱۳۹۷/۴/۳۰
راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
حلول ماه رمضان مبارکباد
فرا رسیدن ماه رمضان ، ماه رحمت و مغفرت ،ماه نزول قرآن بر تمامی همکاران مبارکباد
تسلیت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد و شهادت حضرت علی(ع)
فرا رسیدن سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد و شهادت حضرت علی(ع) تسلیت باد
:: صفحه اصلی : مراسم بزرگداشت و تقدیر از بهورزان شهرستان در چشمه زاو کلاله انجام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۸ |
به مناسبت روز بهورز، مراسم تجلیل از زحمات بهورزان مرکز بهداشت شهرستان کلاله با حضور جانشین مدیرشبکه و مرکز بهداشت ،تعدادی از بهورزان و مسئولین واحدهای ستادی شهرستان در محل چشمه زاو کلاله برگزار شد.
عابد نوری-جانشین مدیرشبکه ومرکز بهداشت شهرستان کلاله ضمن گرامیداشت روز بهورز ،و تشکر از زحمات بهورزان محترم ، خواستار توجه جدی به مقوله بهداشت در روستاها و خدمت صادقانه و خالصانه به مردم شد.
وی عنوان کرد : بهورز پیام آور عدالت و سلامت پایدار می باشد و بهورزان پیشگامان عرصه سلامت هستند و بهورزان باید با هم دیگر کارکردن را یاد بگیرند عرصه سلامت کار یک نفر نیست باکه تیمی باید انجام شود و نیز باید آموزش را مستمر کنیم و نیروها را توانمند سازیم.
وی گفت:بهورزان کم هزینه ترین و پر ثمرترین عوامل اجرایی در توسعه سلامت،و کاهش هزینه های درمانی در عرصه اقتصاد مقاومتی خانواده ها می باشد.
جانشین مدیر شبکه و مرکزبهداشت نیز در مراسم جشن بهورزی از زحمات بهورزان تقدیر و تشکر نموده و در مورد پیگیری امورات بهورزان توسط نماینده بهورزان در شهرستان و استان خواستار شدند.
این مراسم که در فضایی بسیار دوستانه و در طبعیت برگزار شد با برگزاری مسابقات ورزشی (دارت) و همچنین مسابقات علمی همراه بود.
در پایان مراسم از تعدادی از بهورزان نمونه خانه های بهداشت با اهدای لوح تقدیر و جوایز قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 270 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 3731