برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: روابط عمومی : افتتاح پروژه عمرانی گمیشان در هفته دولت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ |
AWT IMAGEافتتاح پروژه عمرانی گمیشان در هفته دولت
خانه بهداشت بصیرآباد یکی از پروژه های عمرانی شهرستان گمیشان که با حضور فرماندار ، روسای ادارات شهرستان ، نماینده معاونت بهداشتی و جمعی از کارکنان در آخرین روز هفته دولت افتتاح شد.
دکتر امیرشیرتوماچ فرماندار گمیشان ضمن تبریک هفته دولت گفت : اجرای طرح تحول نظام سلامت از افتخارات دولت تدبیرو امید است و ایجاد فضای فیزیکی مناسب میتواند در ارتقاء سطح خدمات بهداشتی درمانی و شاخصهای آن و رضایتمندی گیرندگان خدمت تاثیرگذار باشد.همچنین در جهت تامین هزینه پروژه های بهداشتی درمانی شهرستان از جمله مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی گمیشان اعلام آمادگی نمود.
دکتر بهمن ایری سرپرست شبکه بهداشت و درمان گمیشان نیز ضمن تبریک به خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی و تقدیر از مسئولین دانشگاه اظهار داشت: برای اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت در جامعه دولت اعتبارات ویژه ای را تخصیص داده که با پیگیریهای انجام شده خانه بهداشت بصیرآباد با زیربنای 70 مترمربع و اعتبار 900میلیون ریال جهت خدمت رسانی به خانوارهای تحت پوشش به مرحله افتتاح و بهره برداری رسید.
همچنین آقای محمدی فرد کارشناس گسترش شبکه مرکز بهداشت استان که بعنوان نماینده معاونت بهداشتی در این برنامه حضور داشت در خصوص برنامه های اولیه phcو بحث پیشگیری بهتر از درمان توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 954 queries by yektaweb 3503