برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

AWT IMAGE ۱۳۹۶/۸/۲۹
راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : تبریک روز پزشک در تفرجگاه آقسوی کلاله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۸ |
با توجه به فرا رسیدن یکم شهریور، سالروز ولادت حکیم دانشمند و طبیب نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک ، مراسم تبریک روز پزشک با حضور جانشین مدیرشبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله و پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان کلاله در تفرجگاه آقسوی کلاله برگزار شد.
 عابد نوری جانشین مدیر شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفته و از خداوند متعال آرزوی سلامتی برای آنها خواستار شدند.
در پایان مراسم جهت پزشکان حاضر در مراسم مسابقه ورزشی دارت برگزار شد که به تعدادی از پزشکان ، هدایای به رسم یاد اهداء گردید.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.056 seconds with 1080 queries by yektaweb 3505