برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : تبریک روز پزشک در تفرجگاه آقسوی کلاله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۸ |
با توجه به فرا رسیدن یکم شهریور، سالروز ولادت حکیم دانشمند و طبیب نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک ، مراسم تبریک روز پزشک با حضور جانشین مدیرشبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله و پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان کلاله در تفرجگاه آقسوی کلاله برگزار شد.
 عابد نوری جانشین مدیر شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفته و از خداوند متعال آرزوی سلامتی برای آنها خواستار شدند.
در پایان مراسم جهت پزشکان حاضر در مراسم مسابقه ورزشی دارت برگزار شد که به تعدادی از پزشکان ، هدایای به رسم یاد اهداء گردید.

دفعات مشاهده: 110 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.058 seconds with 1078 queries by yektaweb 3461