برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: روابط عمومی : اجرای طرح ویزیت رایگان در گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۶ |
AWT IMAGEاجرای طرح ویزیت رایگان در گمیشان
بمنظور گرامیداشت هفته دولت و و دهه ولایت در راستای خدمت رسانی به مردم منطقه طرح ویزیت رایگان در سیمین شهر اجرا شد.
در این اقدام خداپسندانه که توسط تیم پزشکی متشکل از متخصص زنان و زایمان و پزشک عمومی، داروساز، ماماها و پرستاران و دارویاران صورت گرفت ، بیش از 120 نفر از بیماران بصورت رایگان ویزیت گردیده و خدمات تزریقات و اهداء دارو نیز بصورت رایگان صورت پذیرفت .
 دکتر بهمن ایری مدیر شبکه بهداشت ودرمان گمیشان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای تیم پزشکی در خصوص اجرای این طرح گفت : بسیج جامعه پزشکی همواره پیشگام خدمت رسانی به مناطق محروم بوده و حضور تیم های تخصصی در این مناطق نشان از عزم راسخ بسیج جامعه پزشکی در هر موقعیت زمانی و مکانی است که می تواند منشا خدمات ارزنده در جهت ارتقاء سلامت مردم باشد.
گفتنی است آقای دکتر بنی عقیل و خانم دکتر آزاده راه و خانم دکتر ابراهیم زاده ، و جمعی ازاعضای کانون بسیج جامعه پزشکی در این طرح همکاری نمودند.
دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 954 queries by yektaweb 3503