برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
:: صفحه اصلی درباره ما تماس با ما ::
آشنایی با شهرستان بندرگز::
آشنایی با ما::
شبکه بهداشت و درمان بندرگز::
مرکز بهداشت بندرگز::
فعالیت و دستاوردها::
تکریم ارباب رجوع::
خدمات الکترونیک بهداشتی::
لینکستان::
ارتباط با ما::
آموزش الکترونیک::
اخبار و مناسبت ها::

کمیته رفاهی مرکز بهداشت

سامانه پیامکی
1000-160-171-111
هفته ی سلامت گرامی باد

:: شبکه بهداشت و درمان بندرگز : دیدار مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان بندرگز با امام جمعه به مناسبت هفته ی دولت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۴ |
به مناسبت فرا رسیدن هفته ی دولت ، فرماندار و مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان بندرگز با حضور در دفتر حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه ی شهرستان بندرگز با وی دیدار و گفتگو کردند .
بعد از برنامه ی دیدار فرماندار و مسئولان با امام جمعه ، دولتمردان بندرگزی در مراسم وحدت آفرین جمعه ی شهرستان حاضر شدند. فرماندار بندرگز گزارشی از اقدامات دولت  را برای نمازگزاران بندرگزی تشریح کرد.
گفتنی است دکتر علی ساورعلیا سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندرگز هم فرماندار را در این برنامه همراهی کرد.

دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرگز محفوظ میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است مدیریت و طراحی وب سایت : واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان بندرگز،با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان .

Persian site map - English site map - Created in 0.056 seconds with 1066 queries by yektaweb 3475