برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS
بخش های پاراکلینیکی::
آرشیو اخبار::
واحدهای اداری- پشتیبانی::
بهبود کیفیت و اعتباربخشی::
آموزش بیماران::
راهنمای مراجعین::
برنامه درمانگاه تخصصی

سامانه نظارت بر تعرفه

گاهنامه فرهنگی بیمارستان

آخرین مطالب بخش
:: برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی
:: شهادت امام جواد(ع)
:: آیین نامه داخلی
:: 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن
:: برگزاری کمیته های ایمنی بیمار، مرگ و میر ،تریاژ ،کنترل عفونت
:: آرشیو اخبار : برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۳۰ |
کمیته های بهداشت محیط و حفاظت فنی بیمارستان با حضور زنگانه مدیر بیمارستان, اعضاء کمیته در روز دوشنبه مورخ 30/5/96 در دفتر مدیریت برگزار گردید. در ابتدای جلسه حصاری مسئول بهداشت محیط بیمارستان و دبیر کمیته به پیگیری مصوبات جلسه قبل پرداخته و دستور جلسه را قرائت نمودند. در ادامه جلسه زنگانه مدیر بیمارستان بر لزوم ساماندهی فرایند فعالیت رختشویخانه و نحوه تحویل البسه شسته شده در رختشویخانه به بخشهای بیمارستان تاکید نموده و نکاتی را برای اعضاء کمیته ارائه نمودند. در پایان پس از بحث و تبادل نظر در خصوص دستور جلسه، مصوباتی جهت اجرا به تصویب اعضاء کمیته رسید.
دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

emamreza-hosp

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان بیمارستان سوانح سوختگی امام رضا(ع) خانببین

Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 977 queries by yektaweb 3462