برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس : کمیته درون بخشی سلامت جوانان مرکز بهداشت گمیشان، با رویکرد هماهنگی برنامه های هفته ازدواج برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۶ |

AWT IMAGEکمیته درون بخشی سلامت جوانان مرکز بهداشت گمیشان، با رویکرد هماهنگی برنامه های هفته ازدواج برگزار شد.
با عنایت به نامگذاری  هفته اول شهریور با عنوان هفته ازدواج به مناسبت سالگرد ازدواج فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س)و حضرت علی (ع)، کمیته درون بخشی سلامت جوانان با رویکرد هماهنگی برنامه های هفته ازدواج در شهرستان برگزار شد.در این جلسه ضمن ارائه دستورالعمل استانی برگزاری باشکوه این هفته ، روز شمار هفته به سمع و نظر همکاران محترم رسید.
با منظور الگوسازی در بین جوانان، اجرای فعالیتهای زیر مصوب شد.
تشکیل کمیته برون بخشی با همکاران ستاد ساماندهی امور جوانان، اطلاع رسانی و توزیع رسانه های اموزشی در سطح شهرستان، مکاتبه با دفتر امام جمعه شهرستان جهت اختصاص بخشی از خطبه نماز جمعه به موضوع ازدواج به مناسبت روز ازدواج، مکاتبه با سایت ساحل گمیشان جهت درج مطلب در سایت، در ج شعار در سربرگ نامه های اداری، برگزاری نمایشگاه ازدواج سالم، برگزاری مسابقات علمی فرهنگی ورزشی، در بین جوانان و زوجهای جوان، برگزاری کلاسهای مختلف اموزشی در مراکز و خانه/پایگاه، برگزاری جلسه پرسش و پاسخ و کارشناسی با موضوعات مختلف ازدواج با حضور کارشناسان روان شهرستان و....

دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.049 seconds with 952 queries by yektaweb 3465