برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
معاونت توسعه مدیریت و منابع::
مدیریت سرمایه انسانی::
مدیریت امور مالی::
مدیریت تشکیلات ، آموزش
و بودجه برنامه‌ای
مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی::
مدیریت‌منابع‌فیزیکی‌
و‌ نظارت‌‌بر طرح‌های‌عمرانی
پرسشهای متداول::
اخبار::
برنامه عملیاتی سال 1395::

:: اخبار : بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه ساخت سلامتکده طب سنتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۵ |

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه ساخت سلامتکده طب سنتی

آقای دکتر امیر حاجی محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه ساخت سلامتکده  طب سنتی بازدید بعمل آوردند، در این بازدید آقای دکتر آقاپور مدیر تشکیلات آموزش و بودجه برنامه ای دانشگاه نیز حضور داشتند. روند اجرایی ساخت پروژه فوق توسط آقای مهندس رنجبر کارشناس دفتر مدیریت منابع فیزیکی دانشگاه گزارش گردید. همچنین پیشرفت پروژه و پیش بینی‌های فنی صورت گرفته در این خصوص مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 453 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Administration & Finance deputy
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.055 seconds with 1025 queries by yektaweb 3462