برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: واحد گسترش شبکه ها : برگزاری جلسه حامیان سلامت شهرستان گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۱ |
AWT IMAGEبرگزاری جلسه حامیان سلامت شهرستان گمیشان
جلسه حامیان سلامت  شهرستان گمیشان باحضور بازنشستگان کارکنان دولت در ساعت 6عصر روز سه شنبه مورخ 17/5/96 با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، رئیس و اعضای شورای خیرین سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان برگزار گردید.ازمهمترین مصوبه این جلسه میتوان به جلب مشارکت های مردمی جهت تکمیل پروژه مرکز خدمات جامع سلامت وپیگیری احداث پایگاه  سلامت شهری شماره یک گمش تپه اشاره نمود.

دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3731