برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : کارکنان کلاله ای در مراسم تشییع پیکر شهید علی عودی در کلاله شرکت کردند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۸ |
کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله در مراسم تشییع پیکر شهید علی عودی دانشجوی تکاوری دانشکده تکاوری شیراز،  در کلاله شرکت کردند.
شهیدعلی عودی دانشجوی تکاوری دانشکده تکاوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در شیراز، بر اثر سانحه ای در حین آموزش، به درجه شهادت نائل شد.
پیکر این شهید مورخه 17-5-96 از مقابل نیروی انتظامی شهرستان کلاله تشییع و در گلزار شهدای این شهرستان خاکسپاری شد.

دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.064 seconds with 1078 queries by yektaweb 3461