:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : جلسه اموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر جهت رابطین میانسال ادارات شهرستان کردکوی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۵ |
AWT IMAGEبا توجه به اهداف برنامه عملیاتی جامع کودکان واحد سلامت خانواده و جمعیت شهرستان کردکوی و هفته جهانی شیر مادر جلسه اموزشی جهت رابطین بهداشت ادارات تحت پوشش شهرستان کردکوی  ، در سالن اموزش مرکز بهداشت شهرستان  برگزار گردید. در این جلسه اموزشی ضمن  بیان مطالب اموزشی و قانون حمایت از شیر مادر، توضیحات جامعی در خصوص خدمات مراقبتی در مراکز و خانه های بهداشت ارائه گردید."
دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 904 queries by yektaweb 3461