برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

AWT IMAGE ۱۳۹۶/۸/۲۷
راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : اقدامات صورت گرفته در بارندگی های سیل آسای شهرستان کلاله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۱ |
بارندگی سیل آسا از ساعت 1630 بعد از ظهر مورخه 13960510 در شهرستان کلاله آغاز شد و به مدت 2 ساعت ادامه داشت.که باعث آبگرفتگی معابر و خسارت در بخش های مختلف شهرستان شد.اهم اقدامات شبکه بهداشت ودرمان کلاله در خصوص بارندگی اخیر بشرح ذیل می باشد:
1-قبل از شروع بارندگی و با توجه به صدور اخطاریه هواشناسی ،کلیه مراکز بهداشتی درمانی،بیمارستان و اورژانس 115 و ستاد حوادث روستا  به حالت آماده باش درآمدند.
2-تشکیل جلسه مدیریت بحران
3-اطلاع رسانی لازم توسط ستاد حوادث روستا به مردم انجام شد.
4-پس از بارندگی تیم های بهداشتی به مناطق تحت پوشش اعزام شدند.
5-شرکت در جلسه شواری هماهنگی مدیریت بحران فرمانداری
6-مقرر شد تعداد دو تیم بهداشتی مرکز جامع خدمات کلاله دو  و بربرقلعه فردا در منطقه آسیب دیده حضور یابند و خدمات بهداشتی ارائه نمایند.
7-با توجه به کدورت آب آشامیدنی در مناطق آلوده با اداره آب و فاضلاب روستایی هماهنگی لازم بعمل آمد.
8-در روستای دهنه قسمتی از دیوار حیاط خانه بهداشت تخریب شد و 70 باب منزل دچار آبگرفتگی شدند و همچنین تعدای از چاههای فاضلاب سرریز شدند که به تعداد  150 کیسه آهک پاشی در مناطق آلوده انجام شد.
همچنین در مورخه 13960511   بازدید از روستای دهنه توسط جانشین مدیر شبکه و مرکز بهداشت،کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای و پیشگیری و مبارزه با بیماریها و مسئول مدیریت خطر بلایا انجام شد.

دفعات مشاهده: 211 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.058 seconds with 1080 queries by yektaweb 3503