خانه::

:: برگزاری مراسم جشن روز بهورز در شهرستان گالیکش
:: بررسی نتایج طرح کاسپین با حضور بهورزان شهرستان گالیکش
:: برگزاری کمیته هماهنگی نوجوانان بازمانده از تحصیل شهرستان گالیکش
:: بازدید فرماندار شهرستان گالیکش از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان به مناسبت روز پزشک
:: برگزاری کارگاه آموزشی پودمان دار تحت عنوان فرصت ها و تهدید های فضای مجازی با رویکرد پیشگیری و ارتقا سلامت جهت اعضای محترم بسیج جامعه پزشکی ش
کدام زیر بخش را می پسندید؟
آموزش های بهداشتی
آموزش های فنی (مانند کامپیوتر و ..)
هیچکدام

طالب کدام نوع آموزش هستید؟
بهداشت روان
بهداشت و تنظیم خانواده
پیشگیری از بیماریها
آموزش های بهداشت محیط
آموزش داروها

طراحی سایت چگونه است؟
زیباست
بد نیست
قابل تحمل است
خوب نیست

:: بهداشت خانواده : برگزاری کلاس آموزشی با موضوع باروری سالم جهت خواهران پایگاه بسیج شهرستان گالیکش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۱ |

برگزاری کلاس آموزشی با موضوع باروری سالم جهت خواهران پایگاه بسیج شهرستان گالیکش
پیروهماهنگی مسئول پایگاه بسیج خواهران شهرستان گالیکش ،جلسه آموزشی توسط کارشناس برنامه باروری و سالمندان مرکز بهداشت گالیکش خانم خسروی، در محل پایگاه بسیج شهرستان برگزار گردید.
باتوجه به ادغام برنامه پیشگیری از بیماری های غیر واگیردر برنامه ها و خدمات نوین سلامت ،خانم خسروی  بر ضرورت مراجعه میانسالان و سالمندان به واحدهای ارائه دهنده خدمت  جهت دریافت مراقبت های این گروه سنی با استفاده از بسته خدمات نوین سلامت تاکید نمودند.

ایشان در ادامه به اهمیت و اثرات سودمند تغذیه و تحرک بدنی و نقش ان در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در دوره میانسالی و سالمندی اشاره نمودند .سپس باهدف فرهنگ سازی در زمینه کاهش عوامل مستعد کننده ناباروری و تشخیص بموقع این عوامل در خصوص تخمدان پلی کیستیک و ناباروری بیاناتی را ایراد نمودند و در انتهای جلسه اموزشی کتابچه مذکور را در اختیار مدعوین قرار دادند.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان - شهرستان گالیکش
Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 981 queries by yektaweb 3461